A Microsoft Outlook email forum. Outlook Banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Outlook Banter forum » Microsoft Outlook Email Newsgroups » Outlook - Installation
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

switching from cw to imo



 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old March 12th 06, 08:57 PM posted to microsoft.public.outlook.installation
Craig M
external usenet poster
 
Posts: 5
Default switching from cw to imo

I'm setting up outlook 2000 sp3 on a new computer. I want to switch from cw
to imo so I can have the accounts button. Both my acounts were working fine
in cw. But when I switched to imo I get either a 0x800ccc15 tcp/ip error or a
0x8000ccc19 timeout error. I tried deleting and recreating the accounts. I
tried disabling my virus scan of email. Didn't help. Switched back to CW and
it works fine. How do I get it to work in imo mode?
Ads
  #2  
Old March 12th 06, 11:34 PM posted to microsoft.public.outlook.installation
Milly Staples [MVP - Outlook]
external usenet poster
 
Posts: 4,696
Default switching from cw to imo

Do the instructions here help sort this out for you:

http://www.slipstick.com/outlook/choosingmode.htm

--
Milly Staples [MVP - Outlook]

Post all replies to the group to keep the discussion intact. All
unsolicited mail sent to my personal account will be deleted without
reading.

After furious head scratching, Craig M asked:

| I'm setting up outlook 2000 sp3 on a new computer. I want to switch
| from cw to imo so I can have the accounts button. Both my acounts
| were working fine in cw. But when I switched to imo I get either a
| 0x800ccc15 tcp/ip error or a 0x8000ccc19 timeout error. I tried
| deleting and recreating the accounts. I tried disabling my virus scan
| of email. Didn't help. Switched back to CW and it works fine. How do
| I get it to work in imo mode?


 




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
switching from Netscape to Outlook? Bill Johnson Outlook - Installation 3 February 18th 06 11:38 PM
Why does this, ... on 'Switching Identity?' Camel Outlook Express 5 January 24th 06 06:58 PM
Updating from Outlook 2000 IMO to Outlook 2003 [email protected] Outlook - General Queries 10 January 18th 06 04:46 AM
Switching to week view Ray Outlook - Calandaring 0 January 8th 06 11:13 PM


All times are GMT +1. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Friendly URLs by vBSEO 2.4.0
Copyright 2004-2018 Outlook Banter.
The comments are property of their posters.