A Microsoft Outlook email forum. Outlook Banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Outlook Banter forum » Microsoft Outlook Email Newsgroups » Outlook - General Queries
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Outlook hangs upon startup for new user



 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old January 8th 06, 05:25 AM posted to microsoft.public.outlook
Milly Staples [MVP - Outlook]
external usenet poster
 
Posts: 4,696
Default Outlook hangs upon startup for new user

What error message, if any, do you get in Event Viewer?

--
Milly Staples [MVP - Outlook]

Post all replies to the group to keep the discussion intact. All
unsolicited mail sent to my personal account will be deleted without
reading.

After furious head scratching, UncleStoner asked:

| I'm running Outlook from Office 2003 Professional on a W2K3 machine.
| I log on to the machine as the local Administrator, and then log on to
| Exchange using a domain account, and everything is fine.
|
| When I log on to the machine using the domain account and then run
| outlook (intending to log on to Exchange using the same domain
| account), Outlook hangs at the splash screen.
|
| - The domain accout IS a local administrator
| - There is no outcmd.dat file to rename for the domain user. I tried
| renaming the outcmd.dat file for the Administrator but that didn't
| help.
|
| Any ideas on what is happening? Or tips on how to further
| troubleshoot this?
|
| Thanks,
| Dave


Ads
  #2  
Old January 9th 06, 02:54 PM posted to microsoft.public.outlook
UncleStoner
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Outlook hangs upon startup for new user

The only related thing I see in the event viewer is in the Application
Log: "Rejected Safe Mode action : Microsoft Office Outlook."

More details:
- If I don't have a default Mail profile, I get past the dialog that
prompts me to select one before the hang
- If I run in Safe Mode, the hang happens with the "Configuring
Account Settings" dialog displayed...it seems to be stuck on the
"Migrating Account Settings" step.
- When restarting Outlook after running in Safe Mode, I get a message
offering to do a "Detect and Repair", since launching in Safe Mode
failed. I do the "Detect and Repair" and it finishes successfully, but
the behavior is still the same the next time I start Outlook.
- I don't see anything in DebugView
- The same behavior happens for local users I created to test this.
These local users are local Administrators.

 




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
same outlook with two user accounts honda77 Outlook - General Queries 1 January 8th 06 07:22 AM


All times are GMT +1. The time now is 01:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Friendly URLs by vBSEO 2.4.0
Copyright 2004-2022 Outlook Banter.
The comments are property of their posters.