A Microsoft Outlook email forum. Outlook Banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Outlook Banter forum » Microsoft Outlook Express Email Newsgroup » Outlook Express
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Not Q. but comment on OE "server not working"



 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old January 7th 06, 10:13 PM posted to microsoft.public.windows.inetexplorer.ie6_outlookexpress
AlmostBob
external usenet poster
 
Posts: 297
Default Not Q. but comment on OE "server not working"

norton has a long blurb on their web site telling how useless email scanning
is & turn it off

--
-
Adaware http://www.lavasoft.de
spybot http://security.kolla.de
AVG free antivirus http://www.grisoft.com
Etrust/Vet/CA.online Antivirus scan
http://www3.ca.com/securityadvisor/virusinfo/scan.aspx
Panda online AntiVirus scan http://www.activescan.com
Panda online AntiSpyware Scan
http://www.pandasoftware.com/virus_info/spyware/test/
Catalog of removal tools (1)
http://www.pandasoftware.com/download/utilities/
Catalog of removal tools (2)
http://www3.ca.com/securityadvisor/n...aspx?CID=40387
Trouble Shooting guide to Windows http://mvps.org/winhelp2002/
Blocking Unwanted Parasites with a Hosts file
http://mvps.org/winhelp2002/hosts.htm
links provided as a courtesy, read all instructions on the pages before
use
Grateful thanks to the authors/webmasters
_
"Bebb" wrote in message
...
Frank, Jeezzzz this is so good to hear.
I'm so relieved to know this.
Thanks for your time in helping me too.
Bebb


"Frank Saunders, MS-MVP OE" wrote:

"Bebb" wrote in message

I found out the problem myself and yes Michael you are correct, it is
my Anty Virus program that stops my server from working. I realized
when I did a LiveUpdate last evening it's since then that I got that
Server not working. I disabled my Norton Anti Virus for the incoming
E-mail and the server works perfectly, but, when I enable it back the
OE gives me that message that my POP3 server is not working...., also
I cannot send e-mails when in "enable" mode. I wrote to Norton about
that problem. I don't know how to fix that myself other than not
having my Anti Virus working when I receive E-mails. Very dangerous
though. Hope Norton fixes it. Thank you again for your time both of
you.
Bebb


It is NOT dangerous. As long as Norton is still running it will prevent

you
from opening or saving a virus even though mail scanning is turned off.

--
Frank Saunders, MS-MVP OE
Please respond in Newsgroup only. Do not send email
http://www.fjsmjs.com
Protect your PC
http://www.microsoft.com./athome/sec...t/default.aspx
http://defendingyourmachine.blogspot.com/





Ads
 




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Only when i forward emails with attachements "550 relaying mail to" [domain] "is not allowed" Alchemy Outlook - General Queries 4 March 9th 06 12:47 AM
"sent" time stamp shown in the mail is "none" Elan Outlook - General Queries 0 March 7th 06 06:40 AM
Inconsistant "Your Exchange Server is unavailable" Eric Outlook - Installation 1 February 2nd 06 07:17 PM
In Table View can I group by "Date" instead of "Start" KLM Outlook - Calandaring 1 January 11th 06 05:52 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Friendly URLs by vBSEO 2.4.0
Copyright 2004-2019 Outlook Banter.
The comments are property of their posters.